نژادپرستی علیه گروه‌های اقلیتی موضوعی روزمره در آلمان

8:32 - 05 آذر 1401
کد خبر: ۴۵۲۸۹۰۴
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
نگاهی به وضعیت داخلی آلمان نشان می‌دهد که اقدامات این کشور با ادعاهای مطرح شده از سوی آن در زمینه حقوق بشر بسیار متناقض است.

خبرگزاری میزان – کشورهای غربی مانند آلمان در سطح جهان خود را مدافع حقوق بشر عنوان می‌کنند اما نگاهی دقیق‌تر به وضعیت آنها نشان می‌دهد که این ادعاها تا چه حد دور از واقعیت هستند.

نژادپرستی موضوعی روزمره در جامعه آلمان

بیشتر آلمانی‌ها تشخیص می‌دهند که نژادپرستی در جامعه آنها وجود دارد و نه تنها بر اقلیت‌ها، بلکه بر تمام کسانی که در این کشور زندگی می‌کنند نیز تأثیر می‌گذارد؛ اولین گزارش ملی تبعیض و نژادپرستی در این کشور نتایج شگفت انگیزی را نشان داده است.

در یک نظرسنجی اخیر، درصد بسیاری از افرادی که در آلمان زندگی می‌کنند به سوالی درباره وجود نژادپرستی در این کشور پاسخ مثبت داده‌اند.

یکی از مدیران این تحقیق می‎گوید: ما واقعا متعجب شدیم که 90 درصد گفتند در آلمان نژادپرستی وجود دارد؛ این نشان می‌دهد که مردم نسبت به نژادپرستی نهادی و ساختاری آگاهی دارند.

یک سوم از افراد مورد بررسی در این تحقیق گفتند که قربانیان نژادپرستی «بیش از حد» هستند.

در حالی که اکثریت در آلمان وجود نژادپرستی را به رسمیت می‌شناسند، به عنوان بخشی از زندگی روزمره تلقی می‌شود. حدود 65 درصد از مردم در آلمان بر این عقیده هستند که مقامات دولتی تبعیض نژادپرستانه را اعمال می‌کنند.

جامعه آلمان علیه اسلام و مسلمانان

مقامات آلمانی دستکم 662 جنایت اسلام هراسی را در سال 2021 ثبت کرده‌اند؛ بیش از 46 مسجد به دلیل خشونت ضد مسلمانان مورد حمله قرار گرفته و دستکم 17 نفر زخمی شدند.

حملات به مسلمانان و مساجد در آلمان به دنبال همه‌گیری ویروس کرونا در سال‌های اخیر افزایش یافته و وضعیت وخیم است زیرا این کشور با مشکلات اقتصادی مواجه است.

مقامات آلمان همچنین 152 حمله اسلام هراسی را ثبت کردند، در حالی که دستکم هفت نفر در شش ماه نخست سال 2022 زخمی شدند.

اما ممکن است این تصویر کامل نباشد زیرا بسیاری از حملات گزارش نمی‌شوند؛ بسیاری از مسلمانان حوادث را به پلیس گزارش نمی‌دهند، زیرا فکر می‌کنند شکایات آنها جدی گرفته نمی‌شود.

نگرانی از افزایش خشونت علیه پناهجویان در آلمان

نهادهای حقوق بشری در آلمان نسبت به افزایش حملات علیه پناهجویان و مهاجران در این کشور ابراز نگرانی می‌کنند.

تعداد حملاتی که پناهگاه‌های پناهجویان ومهاجران را هدف قرار می‌دهند، در آلمان در حال افزایش است؛ در 9 ماه اول سال 2022، 65 حمله از این دست ثبت شده که تقریبا به اندازه تمامی سال 2021 (70 مورد) بود.

در دوره بحران مهاجرات در آلمان طی سال‌های 2015 و 2016 تعداد این حملات بیش از دو هزار مورد بوده است.

تنها در ماه‌های اخیر چند مور د از اردوگاه‌های پناهجویان هدف حمله قرار گرفته و به آتش کشیده شده‌اند؛ در حالی که تحقیقات هنوز در جریان است، تردیدی وجود ندارد که علت آتش‌سوزی چیست.

بالا گرفتن راستگرایی افراطی در آلمان موجب شده تا دیدگاه‌های شدیدی علیه پناهجویان شکل بگیرد و تهدیدها علیه آنان همچنان در حال افزایش است.

انتهای پیام/


برچسب ها: حقوق بشر آلمان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *